Ruime ervaring in het MKB

CLAG is in 2003 opgericht door Pieter Brouwer (1966) en Erik Compeer (1955) met als doel om ondernemers en ondernemingen in het MKB bij te staan op het terrein van financiële, organisatorische en strategische herstructurering, reorganisatie en professionalisering. Zij richtten zich in de startfase zowel op het terrein van controlling (ondersteuning) als het voeren van het management (leiding).

De oprichters hebben, voordat zij hun krachten bundelden, op diverse terreinen hun sporen in het MKB verdiend. Pieter Brouwer is gestart als accountant en heeft enige jaren als curator gewerkt. Vervolgens heeft hij zich als zelfstandig ondernemer gespecialiseerd op het ondersteunen van ondernemers binnen het MKB met de nadruk op (financiële) reorganisaties. Erik Compeer is gestart als consultant van het (C)IMK en heeft zich zo gespecialiseerd op het terrein van franchising. Vervolgens heeft hij als interim directeur gewerkt voor een aantal franchise organisaties, waarna hij zich als zelfstandig adviseur heeft gevestigd met als specialiteit het herstructureren van familiebedrijven.

Thans richten de oprichters zich met een team van specialisten vooral op “slecht weer” bedrijven (recovery en restructurering) binnen het MKB met als doel weer een gezonde bedrijfsvoering te creëren. Daarnaast verzorgen zij ook de doorlichting van bedrijven of bedrijfsonderdelen in opdracht van curatoren en bankiers.

Bij de werkzaamheden spelen kernbegrippen als ‘doorstart’ en ‘verkoop van onderdelen’ een primaire rol. Via een eigen netwerk bestaat de mogelijkheid om te participeren in ondernemingen.

Pieter Brouwer

+31 (0)6 53 89 00 72
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Erik Compeer

+31 (0)6 22 21 78 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.