Verantwoord & vertrouwd

Als directeur/ondernemer staat u wel eens voor een beslissing die van cruciaal belang kan zijn voor de toekomst van uw bedrijf. Strikt onafhankelijke en deskundige begeleiding is in die situaties essentieel voor het kunnen nemen van de juiste beslissingen.

CLAG Consultancy biedt u die pragmatische, oplossingsgerichte ondersteuning voor uw (familie) bedrijf op basis van kennis en ervaring. Snel tot de kern komen, geen tijd verliezen, geen dikke rapporten, geen vrijblijvende adviezen, maar concrete oplossingen bieden. Dit is de leidraad waarmee de partners van CLAG Consultancy opereren. Vaak in de rol van katalysator om te bewerkstelligen dat datgene gebeurt wat moet gebeuren. Uiteraard wordt nauw samengewerkt met uw eigen accountant, fiscalist of jurist. CLAG Consultancy heeft een brede kennis als het gaat om financiën en bedrijfsmanagement. Bovendien beschikken wij over een netwerk aan specialisten die op ieder gewenst moment en op ieder gewenst vakgebied ingeschakeld kunnen worden.

CLAG Consultancy onderscheidt zich middels een ‘wij-gaan-er-voor-mentaliteit’. Bij menig financiële instelling als bank, participatie-, lease-, borg- en/of factormaatschappij staat de naam CLAG Consultancy voor een constructieve oplossing. Een reputatie waar uiteindelijk ook u met uw organisatie van zult profiteren.

CLAG Consultancy werkt uitsluitend op basis van een vooraf overeengekomen vergoeding.